WordPress hosting:
snel, voordelig & veilig

WordPress webhosting

Webhosting moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn. Binnen enkele minuten je eigen website online. Opgeslagen op supersnelle en veilige webservers die gebruik maken van de nieuwste technieken voor een sublieme webhosting ervaring.
WordPress biedt duizenden verschillende thema’s waar je uit kunt kiezen. Een WordPress thema bepaalt voor een belangrijk deel het uiterlijk van je website. Deze worden constant bijgevuld en vernieuwd. Je hebt de keuze uit betaalde en gratis thema’s. Betaalde thema’s bieden meer opties en soms zelfs support. Heb je inspiratie nodig voor een thema? In ons blogartikel hebben een aantal van onze favoriete WordPress thema’s uitgelicht.
WordPress plugins zijn de extra toevoegingen die je doet op je WordPress website. Ze geven je de mogelijkheid je website te optimaliseren door bijvoorbeeld je site sneller te maken, SEO-toevoegingen te doen, contactformulieren te plaatsen of statistieken in te zien. De database van plugins is oneindig! Onze aanraders zijn bijvoorbeeld Yoast SEO om je website beter te laten scoren in zoekmachines, TinyPNG, die je afbeeldingen verkleint waardoor je website snelle wordt en Elementor, waarmee je eenvoudig je website kunt aanpassen naar jouw wensen.

Met een widget voeg je nog een extra personalisatie laag toe aan je WordPress website. Widgets zijn elementen die op meerdere pagina’s van jouw WordPress-website terugkomen. Denk aan een sidebar of aanpassingen in het menu of de footer. Als je een widget aanpast, wordt deze op alle pagina’s van je website aangepast.

WordPress zelf is gratis. Maar voordat je aan de slag kunt met WordPress, heb je eerst een hostingpakket en domeinnaam nodig. Je domeinnaam is het webadres waar bezoekers je op kunnen vinden. Voor een .NL-domeinnaam betaal je het eerste jaar minder dan een euro. De prijzen voor hostingpakketten zijn afhankelijk van het hostingpakket dat je kiest. Voor beginnende website is een Basic pakket vaak eerst voldoende.

Je hebt bij WordPress veel keuze uit gratis thema’s en plugins, maar er zijn ook betaalde varianten. Deze bieden vaak meer mogelijkheden dan de gratis versies van de WordPress plugin of het thema. En in sommige gevallen krijg je ook support voor het bedrag dat je betaalt.

Goede website hosting WordPress – de naam zegt het eigenlijk al – is hosting gemaakt voor WordPress websites. Hostingproviders weten als geen ander wat er nodig is om een WordPress website achter de schermen goed te laten functioneren. Door extra services toe te voegen aan standaard hosting, bieden ze klanten een zeer gebruiksvriendelijke ervaring. De veiligheid is goed geregeld, de website draait op snelle servers, updates worden uitgevoerd en wordt dagelijks een back-up gemaakt en de hosting is schaalbaar.

De WordPress toolkit vind je in onze Hostingmanager. Het is een handige en gebruiksvriendelijke tool waarmee je het beste uit je WordPress website haalt. In de toolkit zie je heel eenvoudig de status van je website, of je website goed beveiligd is en of je SSL-certificaat goed functioneert. Ook handig aan de toolkit is dat je vanuit dit paneel je plugins en thema’s automatisch kan updaten

Alles waar het hartje van een developer sneller van gaat kloppen. SSH, PHP, Perl, MariaDB, MySQL, Cronjobs en nog veel meer…

Wordpress 5

Ideaal voor beginners
5 per maand
 • 1 domein incl.
 • 1 SSL-certificaat incl.
 • 5 GB webspace SSD
 • 5 postvakken
 • 1 database (SSD)

Wordpress 10

Ideaal voor uitgebreide sites
10 per maand
 • 1 domein incl.
 • 1 SSL-certificaat incl.
 • 10 GB webspace SSD
 • 10 postvakken
 • 5 database (SSD)
Aanbevolen

Wordpress 15

Voor complexere websites
15 per maand
 • 1 domein incl.
 • 5 SSL-certificaat incl.
 • 15 GB webspace SSD
 • 15 postvakken
 • 10 database (SSD)
Hulp nodig bij het kiezen of meer informatie nodig? Wij helpen je graag. Neem contact op.

Hosting geoptimaliseerd voor WordPress

Met een hostingpakket van Versio is WordPress installeren een fluitje van een cent. In een paar klikken heb je jouw WordPress website aangemaakt en gekoppeld aan jouw hosting en domeinnaam.
Maak jij een grote WordPress website? Dan raden we het Max pakket aan voor ultieme WordPress hosting.