loading
Please enter your domain.
Please verify that you are not a robot.
Heb je al een domeinnaam? Verhuis deze dan gratis naar ZekerHost.

Domeinnaam registreren bij Zeker Host

Veelgestelde vragen over domeinnamen

Bij het registreren van een domeinnaam kies je ook meteen je gewenste extensie. De extensie is het achterste gedeelte van de domeinnaam, bijvoorbeeld versio.nl of versio.com. Het kiezen van de juiste extensie is belangrijk. Daarom hebben wij de keuze uit alle gangbare extensies.

Nu er zo veel websites bestaan, komt het steeds vaker voor dat jouw gewilde domeinnaam niet beschikbaar is. Daarvoor zijn nieuwe extensies in het leven geroepen. Denk hierbij aan .online, .site of .shop. Door een andere extensie te kiezen kun je alsnog gebruik maken van jouw gewenste domeinnaam.

Het registeren van een domeinnaam bij Versio is razendsnel. Als je betaalt via iDeal, MrCash, Creditcard, SOFORT of met je online portemonnee wordt de domeinnaam realtime voor je geregistreerd

Hoeveel een domeinnaam kost is afhankelijk van de gewenste extensie. Bij het controleren en registreren van een domeinnaam zie je direct hoeveel het betreffende domein kost

Je kunt ervoor kiezen jouw domeinnaam voor 1, 2 of 3 jaar vast te leggen. Je hebt altijd zelf de controle over welke domeinnamen je wilt verlengen en welke je wilt laten verlopen.