Gebruikersvoorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot onze voorwaarden en procedures. Als je vragen hebt over onze voorwaarden kun je deze per e-mail aan ons toesturen en we zullen je zo snel mogelijk inhoudelijk beantwoorden.

Algemene voorwaarden

Je leest in onze algemene voorwaarden hoe wij vinden dat we met elkaar om moeten gaan. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je met ons sluit. Wij hanteren de voorwaarden van onze branche vereniging ISP connect. In onze algemene voorwaarden is een verwerkersovereenkomst opgenomen welke aansluit op de wet- en regelgeving rondom de AVG.

Notice & takedown procedure

Heb je een klacht over een website of andere dienst welke actief is op een van onze servers? Je kunt deze melden via de notice & takedown procedure. Andere abuse meldingen kun je per e-mail aan ons toesturen via abuse@zekerhost.nl.

Privacy policy

In onze privacy policy lees je hoe we omgaan met gegevens van klanten, gegevens van bezoekers van onze website, wat we opslaan en hoe en waarom we dit verwerken.